10 юни 2009

Mнението ви за написаното в www.hristopetrov.com

53 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  2. Още един случай, където държавата ни имаща закони - ги потъпква! как бащата е уведомен за решението на съда и от кога е текъл срока на обжалване? Няма такива "филми" в българския съд. Как български съд ще се се произнася за родителски права - без бащата да присъства? Как ще налагат запор на бащата - след като си е изплатил всичко? Българския съд съобразили се - за обстоятелството, че брака е сключен в Америка. И каква е юрисдикцията на българския съд - за лица с постоянно местожителство/ обичайно в друга държава?
    Водена от беглите ми познания с материята на закона в близка държава до САЩ, решението на българския съд би следвало да бъде изпратено на бащата в Америка и то да се признае. така процедура не е реализирана, защото американските власти сами щяха да задействат хагската конвеция, както и че техен гражданин и данъкоплатец (Христо) са му нарушени правата!
    Христо, не спирай! "Войната" ще бъде спечелена от теб! от Г.

    ОтговорИзтриване
  3. Няколко дни чакам в Лекс БГ да се появи смислен отговор на бащата, уви – получават се отклонения – които не помагат на Христо Петров. Никой не се сети да обясни, че международните закони стоят над Българските – когато са подписани двустранно.
    (Конституция на България – чл. 5 )
    „Говорилнята”на Лекс. БГ – където има професионалисти и хора с усет към законите – просто замлъкнаха. Ако Христо Петров беше в България и беше посетил кантората на един от всички – то нямаше да има такива отговори, нали?
    Проявява се пристрастие- в полза на майката. Но обстоятелствата не могат да се променят. Имаше обсъждане за колко дни го е направил сайта Христо Петров. А не беше обсъждано- че правата му са нарушени и благодарение на ЧСИ – човека не може да влезне в държавата. Прояви се злоба към него, нали… българин успял в не където и да е – а САЩ. Да избира детето или САЩ? Много „умно” изказване. Равносилно – няма да работиш и ще можеш да си виждаш детето. Какво цели Мила? Цели Христо да влезне в България, и да не може да напусне страната – а тя да отиде в САЩ? Какво следва ако Христо е в България- Мила укрива сина им и отказва контакт с него. Детето е в Търново. Отива при ДСИ/ЧСИ с изпълнителен лист – ще осъществява контакт? В Търново – където родата на Мила оказва влияние на ЧСИ?
    ЧСИ не може да вдигне забраната? Е, как от Търново нареди на община в София да й изплаща издръжката? Забраната е наложена от ЧСИ – а не от Мила. Да, по нейно искане. Но Мила ще иска „утре” и самолет, с пилот и Христо Петров трябва да й изпрати…
    Никой не спомената решението на съда в Търново! Как уважаемите съдебни органи – определят режим на лични контакти на бащата, който е в САЩ? Логика има ли? В името на народа ли е постановено това решение ( чл. 118 от Конституцията на България). В името на народа лишаваме бащата да има контакт с детето си, защото майката ( както се вижда от сайта на Христо Петров) отива и лъже/ заблуждава съдебните органи. Защо никой не даде съвет на Христо Петров това решение да се обезсили и да се анулира? „Забравих” – че трябва да влезне в кантората на някой и да си плати, а и човека си има адвокат – не е колегиално… стандартен отговор в Лекс.БГ.
    Смятам, че всеки доброволно и по собствено желание се е регистрирал в сайта и помага, с каквото може. Хуленото на Христо Петров – е равносилно на защитата на Мила. А това е показателно – че хулещите са от „класата” на Мила. Мъже им са „финансови донори” и само за това ги търпят до себе си.
    ХРИСТО, НЕЩАТА ЩЕ БЪДАТ В ТВОЯ ПОЛЗА! НЕ СПИРАЙ ДА ДОКАЗВАШ ИСТИНАТА!
    Бел. Защото знам, че Мила редовно чете и преглежда сайта на мъжа си – ще и дам съвет да се гордее с действията си още малко, защото времето на истина дойде.

    ОтговорИзтриване
  4. Господин Петров, запознах се с Вашата наистина абсурдна история от този сайт.Не съм юрист и не мога да Ви дам работещ съвет, ако изобщо може да бъде даден такъв в ситуацията, където сте попаднали не по Ваша воля. Мога само от личен опит да кажа, че с търпение и упоритост, които виждам не Ви липсват, рано или късно ще се радвате на сина си, заслужавате го и двамата.На майката бих пожелал да загърби огорченията и отмъщението, децата не бива да страдат заради родителите си.Не лишавайте детето от баща му. Децата са беззащитни и плащат цената,а не бива да става така.

    ОтговорИзтриване
  5. От Г.
    Смятам, че Христо трябва да заведе дело в България, чрез своя адвокат - с правово основание чл.1, ал.1 от ЗАКОНЪТ ЗА ОТГОВОРНОСТТА НА ДЪРЖАВАТА ЗА ВРЕДИ, ПРИЧИНЕНИ НА ГРАЖДАНИТЕ!
    Как може една държава да ограничава интереса на детето да познава баща си? Коя е ЧСИ да налага тази мярка? Коя е държавата да налага на Христо да си купува имот - за да може евентуално и в БЪДЕЩЕ да запорира, ако не си плаща издръжката? Къде е логиката на ЧСИ и защо не махне тази забрана - за напускането на Христо от България?
    Някой замислял ли се е - че Христо може да смени името си в Америка и да влезне в страната не като Христо Петров - а като Марк Ейвън и къде отива тая забрана на ЧСИ? Когато имам път към Велико Търново ще я посетя ЧСИ и въпреки, че имам възпитание ще и се изплюя в кантората. И въобще да не оправдава - че си върши работата. Интересно ми защо ЧСИ не е наложил забрана за напускането на американеца Христо Петров - защото САЩ ще я разкъса на парчета.
    Мила замисляла ли се е - че Христо Петров може да си влезне в страната като американски гражданин и да отседне в посолството на САЩ? Дали правомощията на ЧСИ ще стигнат до посолството, нали ще го разхождат с дипломатическа кола и лично ще го качат на самолета за САЩ? САЩ не е България, цени и брани данъкоплатците си.
    Смятам, че Мила си играе с огъня. И не е преценила, че обичта на бащата е по -силна от нейната, защото родител обичаш детето - няма да му причини това. Да не познава родния си баща. Или обяснението на Мила е - че детето няма баща, родило се непорочно. Детето ще тръгне на училище, все някой ще му покаже интернет страницата на баща му. Сеща ли се Мила какво му причинява на това дете? Вуйчото Виктор толкова ли е елементарен? И той и сестра му Мила – сърцата са им пълни със shit -( без извинение).

    ОтговорИзтриване
  6. Винаги и по всяко време една от двете страни за момента винаги е "капо" но не за постоянно или за винаги за дадения момент, ако всички бяхме конскапац щяхме да имаме подобни проблеми.Той човека незнам как до сега не се е зомбирал от развилите се нешта "решенията" на конкретната майка. А за законите на РБ ако някой изяви желание да каже че действат да ми го каже на шапката ми.
    Разумен човек не би позволил това да стане. Детето си е дете.

    ОтговорИзтриване
  7. Животът е много кратък за да го усложняваме . Но за съжаление някои хора не мислят така - както майката например. Какъв е проблема да разрешава контакти на детето с бащата. Или да покажем надмощие и власт над другия родител/ в случая бащата/ и да го притискаме за издръжка. Най-вероятно майката избива някакви комплекси. Жалкото е , че използва собственото си дете за това.

    ОтговорИзтриване
  8. В България ако познавате подходящите хора може не само забрана но и затвор да изискате от съда. Корупция и алчност със съдебна система която работи само за наши хора. Това е позор и аз отдавна искам да се махна от това блато. за съжаление Американско гражданство се дава трудно.

    ОтговорИзтриване
  9. GOSPODIN PETROV! SEGA VLASTTA SE SMENI I SHTE STAVAT
    OGROMNI PROMENI V POLOZHITELNA POSOKA!!! NAPISHETE PISMO
    PO POSHTATA PREPORACHANO S OBRATNA RASPISKA DO BOIKO BORISOV DO NOVATA MINISTARKA NA PRAVOSADIETO I GLAVNIAT PROKUROR EDNOVREMENNO! OTDELNO IM NAPISHETE I S MAIL PO INTERNET.POVECHE OT SIGUREN SAM CHE SHTE RAZRESHAT
    VASHIAT PROBLEM! V TARNOVO SADAT E SUPER KORUMPIRAN!!!
    TOI OPRAVDA IBIITSITE NA BG STUDENT OT VARNA KOITO GO UBIHA V FRANCE DRUGI BALGARI OT VARNA.FRENSKATA POLITSIA IM DOSTAVI 100% DOKAZATELSTVA NO NA EDINIAT UBIETS BASHTATA RABOTI V SADA VAV VARNA!VARNENSKIAT SAD SI NAPRAVI OTVOD I PRATIHA DELOTO VAV TARNOVO!SEGA DELOTO SHTE SE GLEDA VAV FRANCE.MAIKATA NA UBITIAT BORILSKI NE SE PREDAVA! VAPREKI CHE V TARNOVO NA DELOTO BESHE FRENSKIAT POSLANNIK SADA OPRAVDA IZRODITE KOITO
    90 PATI SA NARAGALI S NOZH BORILSKI!TAKA CHE SKORO SHTE IMA CHISTKA V SADA V TARNOVO!I NE SAMO TAM! SEGA E MOMENTA DA SI TARSITE PRAVATA! DEISTVAITE G-N PETROV!!!
    USPEH! SAMIAT AS VIDIAH BASHTA SI KOGATO STANAH NA 28 GODINI ZAD GRANITSA! RAZBIRAM VI OTLICHNO!USPEH I
    BOG DA VI BLAGOSLOVI.

    CANADA

    ОтговорИзтриване
  10. Настойчивостта и загрижеността на ХВ извикват симпатии, но така както са поднесени не дават основания за нищо повече.
    ХВ има право да се вижда и говори с детето си, очевидно засега няма данни за оспорване това му право, въпросът е как ще го осъществи!
    Забелязва се, че ХВ си губи времето в разговори, интервюта, събеседвания и пр. без да пристъпи към реални правни действия в своя, а и на сина си полза. А безкрайното повтаряне на това, какви били правата и законите в САЩ при едновременното неглижиране реалността и законите на РБ също не дава резултати.
    За да реши по-бързо казуса в своя полза първата стъпка на ХВ (иска или не иска той това) е да следва закона в РБ, да си наеме адвокат в РБ и чрез него да предприеме действия като най-напред добие яснота за правната страна на казуса!
    Това, поне за начало! Желая му успех!
    Между другото, ХВ не ще има никакви проблеми ако посети РБ, спекулативни и смешни са твърденията, че щели да го задържат на границата. Елементарно е, че длъжникът по закон си плаща дължимите дребни суми и си заминава по живо по здраво, а после чрез адвоката си може да ги оспорва пред съда!!!
    ВИ

    ОтговорИзтриване
  11. Здравей.Аз съм от В.Търново и съм имала работа с Виктор Георгиев.Тоя тип е такъв съсел че.......нямам думи.И в работата си не е коректен.акива далавери....чудо.Не се отказвай Христо.Детето има право да познава баща си.

    ОтговорИзтриване
  12. Като изчитам цялата информация сигурно и майката има право в някаква степен.Аз подобен род финансови взаимоотношения в едно семейство не ги разбирам.Бащата вероятно тотално е заприличал на американците, та е имал финансови претенции към съпругата си,но той не е станал такъв след брака.Тя е живяла няколко години с него преди това,така,че смятам го е познавала добре преди да сключи брак.Та в тоя смисъл тя няма оправдание.И хубаво-не те кефи съпругът ти-развеждате се.Но какво дявол да го вземе има общо детето в случая като ти си му избара тоя човек за баща?!?Защо тогава да не говори с него по телефона и да го знае кой е поне?

    ОтговорИзтриване
  13. От подадената информация може да се каже следмото:
    1. Вие не представяте никъде в сайта си пълният предбрачен договор, което не говори в ваша полза
    2. Вие и двамата сте и BG и USA граждани, затова трябва да се подчинявате и на законите в двете страни и след като съпругата ви е в BG, то единствено приложимите закони при нейните искове са българските.
    3. При заведеното дело в BG за развод Вие сте били уведомен за това, но сте отказали да получите призовката и да защитавате интересите си пред единствени компетентният съд в този момент. Там е трябвало да искате всичко това за което претендирате в сайта си. Самият американски съд с решенията си потвърждава тази теза.
    4. Развода независимо къде се води, в всички случаи печели майката. Дори и когато майката е криминална (случая с полякината преди една години), което очевидно не е при вас.
    5. След като не сте плащали повече от две години издръжката, определена от съда Вие сам си навличате мярката за забрана за излизане от BG.
    6. Хакската конвенция подкрепя изцяло майката в вашият случай.
    7. Почти всички обвинения които правите срещу бившата си съпруга са смехотворни.
    8. След започване на процедурата за налагане на ПАМ, Вие както твърдиде сте били уведомени чрез майка Ви и чрез изпращане на уведомление на постоянният си адрес в BG (като BG гражданин), след което пак не сте предприели никакви мерки за да представите писмено обяснение и след като административният орган Ви е наложил мярката (може би неоснователно) Вие сте имали 14 дневен срок да обжалвате мярката пред адмистративният съд, което не сте направили и сътветно решението е влязнало в сила. Фала е изцяло ваш и няма защо да обвинявате когото и да е. Впрочем вие не представяте Искането на съдията изпълнител за налагане на ПАМ, което не е ясно точно какво е. Давате само някакви ваши интерпретации на дължимите суми.

    ОтговорИзтриване
  14. Това е подло от страната на една майка не вярвам че има такива жени способни на такива измами и да разделят синове от бащи с лъжа и измама.

    ОтговорИзтриване
  15. Христо, не можах да прочета всичко, но
    вероятно мярката за "ненапускане" на България е по Чл.75 ал.4. "лица, които са осъдени да плащат другиму издръжка и не са я осигурили за срока на пребиваването си в чужбина"

    Текста на тази алинея е малко странен за теб, доколкото ти не си временно в чужбина.
    Издръжка се дължи до навършване на 18 год.Ако сина ти е на 6 г има още 12 год. Това прави около 12 хил.лева. Можеш ли да поискаш от твоята банка да ти издаде банкова гаранция за такава сума, в полза на Мила.
    По този начин ти формално ще изпълниш текста на закона "да осигуриш издръжката докато си в чужбина"
    Действията/бездействия на съдебния изпълнител могат да се обжалват пред Окръжния съд.
    Но подхода на Адвоката ти да иска смяна на съдебния изпълнител не е правилен и не може да се иска това. Само взискателя може да иска смяна на съдебния изпълнител.
    Във всички случаи ако е отпаднало основанието за налагане на тази мярка, тя може да бъде отменена от окръжния или от административния съд!!!

    ОтговорИзтриване
  16. в България всичко ства с пари. за 4-5 хиляди долара можеш да намериш някой да изреже ушите на тази кучка дето била съдия изпълнител. като и гледам курвенската физиономия си мисля че става само за свирки.

    ОтговорИзтриване
  17. Моралът на частен съдия изпълнител Глушкова е виден от нейният социален статус- майка на две извънбрачни деца от двама различни неизвестни бащи.

    За какви предварителни гаранции и обезпечаване на издръжка дете за 20г напред иде реч, когато никой не знае колко ще живее детето? Зловещ въпрос, да спи зло под камък, но все пак това са нещата от живота и никой не знае съдбата си утре?

    Как е възможно някой да иска обезпечаване с имоти в аванс за нещо, за което не се знае утре дали ще го има, и това говори за хищнически и
    материални интереси на майката на Вашият син.

    Все пак Глушкова в края на разговора се сети, че има и трети вариант...ВЪЗРАЖЕНИЕ ДО ВТОС И ПРЕДСТАВЯНЕ НА ДЕКЛАРАТОР, КОЙТО ПОЕМА ИЗДРЪЖКАТА НА ДЕТЕТО И ОТМЯНА НА ВЪЗБРАНАТА Ви.

    Това е нещото, което ТРЯБВА да се направи, а не отвод на ЧСИ, защото възбраната ще премине от един съдия на друг ...и все тая.На Вас Ви е нужн а отмяна на Възбраната, а не смяна на ЧСИ.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз искам да попитам вие коя сте, че имате право да коментирате семейството на г-жа Глушкова. Познавате ли я лично, за да говорите така за децата и за 'неизвестните' им бащи. Мога да Ви кажа, че тя е един от хората с много висок морал, който винаги е бил стриктен и си е вършил работата безпристрастно. НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ДА ЛЪЖЕТЕ е моя въпрос, госпожо?

      Изтриване
  18. За съжаление - типично по български! Да чакаш справедливост от БГ съд е все едно , че чакаш от умрял писмо! Потресаващо! Майка за подръжание! Ама това дете да е живо и здраво, ще порастне и тогава горко и ! С нейните камъни по нейната глава!

    ОтговорИзтриване
  19. Не разчитайте на тези социални служби. От опит с нашия случай знам че те са нож с 2 остриета. Особено ако се ползват в расистки настроени към България и българите арийски държави.
    А за случая на Христо мисля че се касае за скандали между съпруг и съпруга които Христо не е споделил. Съпругата ви е била много изнервена. Страх я е физически от Вас. Освен това сте й изневерил. Тя знае за това. Медиум съм и видях много от вашите сцени в главата си.
    Все пак детето ви е в БГ и в БГ службите и хората са хуманни. Пращайте пари защото е загивация без соц. мрежа.
    успех
    Томова-К.

    ОтговорИзтриване
  20. Уважаеми г-н Петров,
    ще споделя още две неща които се надявам да анализирате правилно и да обърнете във ваша полза. Първо от снимките ви личи че Ви е ужасно мъчно за сина ви за което ви съчувствувам.
    Но има и нещо друго, вие гледате на българите и България с пренебрежение от позицията на вече етаблиран и успял американец. Колкото и да е труден прехода и кризата в България, българите сме доста борбен народ. Аз когато живеех в чужбина също изисквах от българските ми роднини същия стандарт и същото разбиране за нещата и проблемите както сме свикнали ние на Запад. Обаче ще ви препоръчам и на Вас да поживеете малко повече от 6 месеца или 1 месец в България за да се принизите морално и етически на възможностите на тия хора и на ограниченията им в тяхната българска система и действителност. Мисля си, че ще е полезно за Вас за да започнете да ги уважавате и цените по друг начин. Защото нали знаете - всеки според ресурсите си. БЪлгарите не могат да надскочат менталните и финансовите си ограничения и това не е тяхна вина, ами се ограничава от правителството и от законите им. Желая Ви повече разбирателство и се опитайте човешки да говорите с тия хора, а не НА тия хора от сайтове и от високия подиум на международните закони. Надявам се да ме изтълкувате правилно, защото се опитвам да ви помогна. Опитайте си да си уредите нещата между вас по приятелски, станете поне приятели с майката за да не се минава през инстанции и съдилища.
    Желая Ви успех.
    Надявам се да ме изтълкувате като желаеща да ви помогна, а не като досадна и морализираща
    Синът ви е прелестно същество и вие можете да му дадете много и от САЩ и от Бългрия, където има и хубави неща. Лъскавите предмети не са всичко, г-н Петров.
    С уважение
    Томова-К

    ОтговорИзтриване
  21. Христо Петров30 март 2010 г. в 23:33

    Госпожо Томова,
    За това че ми е мъчно - сте права. Не е минал ден без да мисля за това. Искам да контактувам със сина си, но не ми дават. Ако искат- има много начини да ми кажат, че са готови да дадът телфона на сина ми. Аз говоря без пари неограничено по време със стационарни телефони до БГ.
    За скандалите и сцените - не сте познала. Става дума за ревност- дъщеря ми дойде да живее при нас.

    Неудобно ми е да ви кажа в какво бях обвинен...

    По отношение на изневярите - мноооооооого сте далеко от истината. Никога през живота си не съм изневерявал. А сега така съм "опарен", че откакто се случи всичко това, стоя далеко от жените. Не желая да бъда наранен по подобен начин отново.

    На това му се казва психична травма май...

    Но ви благодаря ви за коментара! Оценявам всеки оставен коментар
    Христо Петров

    ОтговорИзтриване
  22. Здравейте г-н Петров,
    Благодаря за отговора Ви. Ами точно това имах в предвид, но ми беше неудобно да Ви го кажа в какво сте бил обвинен. Все пак Ви е дъщеря. Щях да прозвуча прекалено... перверзна ако се бях изразила докрай. Тогава не познах единствено там за скандалите и някакво оръжие видях. Но е възможно да е страхове у жена Ви пък от властите в САЩ, а не от Вас самия??? Ех, извинявайте, че напоследък все изпадам в ролята си на врачка.
    Опитайте все пак да се сприятелите, а не да назидавате тяхното семейство в България и може би ще Ви удоволетворят исканията. Обикновените българи са максимално унизени днес на много нива в България от система, закони, традиции и т н. Ще им липсва само вашата критика, ако продължите да ги назидавате. Просто човешки изложете потребностите си пред тях. Е, и те не са хора, ако не Ви позволят да виждате сина Ви или поне да говорите с него по телефона. А може би те се страхуват да не го отвлечете в САЩ от тях?
    Но се пригответе да помагате и материално на това дете. Животът е ад днес в Българияза деца, много скъп, детските са мизерни 30-тина лв, цените са западни, да не говорим как мизеруват и болни и пенсионери.
    Извинявам се ако съм Ви засегнала, но при срещи с непознати обикновено "пръкват" сцени в главата ми когато си почивам и наблюдавам чужди събития без изобщо да искам.
    Молете се на Бог и дано човешкото у тия хора надделее с божията помощ.
    С поздрави
    Томова-К

    ОтговорИзтриване
  23. Понеже много ми се иска да помагам на подобни на нашата ситуация семейства и все давам "съветите" си :) Ще си позволя още един съвет от мен. Уважаеми г-н Петров, някои жени за съжаление не могат да приемат децата от други бракове на мъжете и са ужасно ревниви, аз не бих постъпила никога така и бих се радвала и на чужди деца, но знам че други жени реагират много остро. Нормална реакция е до някъде. Но нещо друго, ами дъщеря Ви ми се вижда вече голяма, отрасла от сайта ви. В Скандинавия децата като станат на 18 години ги отделят самостоятелно. След толкова години дъщеря Ви все пак може би е на тази възраст на която би могла да се издържа самостоятелно на друг адрес? Знам, че на нас българите ни е вродено да помагаме на децата си цял живот, но при това услови, АКО жена ви НАИСТИНА е имала сериозни чувства към вас и АКО ВЕЧЕ не е късно в нейното развитие, то тя би могла да се върне със сина си при Вас. Уверявам Ви, че животът днес в България е много труден и заради материалните преимущества всяка майка би избрала вашите условия пред условията на бълг. т. наречена демокрация в момента в България. Но, ако жената не е имала сериозни чувства към Вас, ами е гледала като на един вид "Зелен паспорт" за САЩ, то тогава и на ръце да ходите си е все тая. И аз прекарах подобна връзка и мога да ви уверя, че не само съдилища и заплахи, деца или не, нищо не помага ако един човек не ви е обичал, ами Вие сте представлявали нещо друго освен Голямата Любов в живота й. Хайде, ще оставя думата и за други хора. Но с назидание тия хора само ще се отдръпнат от Вас. Самочувствието на българите, въпреки трудностите и страшните битови условия от ден на ден расте в България и никой не позволява повече да бъде назидаван като преди 20 години например. Това от лични мои впечатления от България.
    Опитайте се да остановите човешки контакт на основата на интересите на детето. Приятелство ще ви е нужно през целия период на подрастване на сина Ви, ако и любовта да липсва. Майката също губи ако води война с Вас. Всички губят, включително и детето. Станете приятели и картите на масата - кой какво е искал от тази връзка. А от бащинските помощи в никоя страна днес не можете да избягате. Българските закони са твърди. Само в Швеция познавам бащи с 10 деца от 8 майки без да са им платили и стотинка, но в България съдът решава в полза на парите за детето. Надявам се , че ме разбирате ме без да съм веща в съд. терминология в България. Желая ви успех през април в България у сприятеляване с родата ви. Все пак това са и Ваши роднини, каквото и да е решила жена ви - сприятелете се с родителите й и с брат й поне и с цялата рода, за да ви окажат съдействие пред нея.
    Опитайте се да регулирате поне определен брой срещи със сина ви в годината, ако останалите Ви планове пропаднат. Но със съдене не вярвам да стигнете до никъде. Може би ще ги амбицирате още повече. И тогава имате цял един род и приятелите им против Вас. Полза - никаква. Знаете ли, и в Библията пише, всичко да се урежда без съд, и да не се стига чак до съд. Включете дипломацията си и се опитайте да установите диалог вместо да задействате системи на заплахи. Иначе в БГ как се правят в момента черни магии да не ви разправям какво чудо е.
    С уважение
    Томова-К

    ОтговорИзтриване
  24. Последен Въпрос от мен...
    И за недоумявам, толкова ли ви ревнува тази съпруга от въпросната ви биологическа дъщеря, че не ви позволява един Скайп телефон със сина Ви?? - Това и се очертава сърцевината на нейната болна проблематика???

    Според мен една майка няма право да се меси в отношенията между децата и съпруга. (още повече че не вярвам вие да носите на децата си подаръци за тях от нови любовници, както прави моят съпруг, например, но аз въпреки всичко не желая да накърнявам взаимоотношенията между деца и баща, нищо че в нашия случай бащата има нови връзки).
    Извинете разсъжденията ми на глас ако спамирам блога ви. Успех през април желая!
    Томова-К.

    ОтговорИзтриване
  25. Г-н Петров,
    Ще си позволя един последен съвет, защото искрено желая да Ви помогна като семейство да се съберете отново. Първото нещо което Ви съветвам да сторите НЕЗАБАВНО е да махнете еротичните снимки на дъщеря Ви от филма, тая до стената, с голите бедра и т. н. Преработете си филлмчето в YT за да звучите по-убедително. В противен случай никой не би Ви повярвал.

    И бих Ви помолила да ми кажете къде да си поръчам сайт с моите имена например, защото ние цялото семейство станахме жертва на една бадна лекари-мафиоти, и телевизията и медиите в чужбина се правят на слепи и глухи за нашия случай. Бих искала да си изложа случая а имам и записи където мед. сестри ми нанасят побой и където докторът унижава мен и децата ми и ме заплашва и ни се надсмива над 3-месечната борба на живот на системи. Никой не ще и да чуе за нашия случай, и тогава не остава нищо друго освен да си го разкажем сами, както Вие сте сторили. Бих Ви била благодарна и този Life Traffic Feed също мн. ми харесва. Не знам от къде сте го свалили?
    С поздрав
    Томова-К

    ОтговорИзтриване
  26. Г-н Петров,
    реагирам и на определението от обвинението Ви в съда за България като "чужда държава". Аз, напр., живях над 22 год. в чужбина, но за мен чуждата държава винаги ще си остане "чуждата", а България - Родината. Колкото и да си кълча езика - за тях там си оставам "Черен череп" или както ни наричат нарицателно между други ругатни. И да си смена презимето с тяхно, каквато е практиката за етаблирани на работния пазар в чуждата ми втора държава българи и емигранти въобще, и да се изруся, и да си плюч родината, рода, корените и културата, и да си премахна акцента, каквото и да сторя - там никога няма да ме уважават за равностоен гражданин, нито на родовите ни срещи, нито на работното място, което си пролича и от отказването на медицинска помощ за децата ми в критичен момент на остро заболяване, играейки си Руска рулетка с живота им.
    Та, прощавайте ме, но не мога да спра скрия почудата си от формулировката ви "отвличане в чужда държава"...???
    С поздрави
    Томова-К.

    ОтговорИзтриване
  27. Здравейте г-н Петров,
    как вървят нещата у Вас?
    Г-н Танушев от Франция е писал на форума на бълг. телевизия и предлага всички засегнати родители в чужбина да си отворим собствен сайт където да изложим случаите си. Аз му предложих един домейн и име. Можете и вие да участвате там и да предложите нещо подходящо.

    Прочетох тук от декларацията за правата на човека ви и видях, че сте подчертали в червено Член 13


    1. Всеки човек има право свободно да се придвижва и да избира своето местожителство в пределите на всяка държава.


    2. Всеки човек има право да напусне всяка страна, включително и своята, и да се връща в страната си.

    Бих искала да коментирам. Знаете ли, в Швеция при някои заболявания не позволяват на болните граждани да напускат града и дома си. Една практика без аналог сигурно никъде по света. Опитаха се да я приложат дори при мен въпреки че при ревматиците нямат право.По принцип ни държат обаче в шах по телефона и с постоянно препопълване на документи. Голям Биг Брадър сме. Хайде желая Ви успех при отсрочване на делото и дано се споразумеете поне за някаква схема на принципа 50-50% поделяне на времето.
    С уважение
    Томова-К

    ОтговорИзтриване
  28. Уважаеми Христо,

    Пише ти един баща в ситуация много подбна на твоята. За щастие мога да виждам децата си от първия си брак след много дълга съдебна битка и загубени 2 години от живота ми за стигна до това да ми се гарантира елементарното право да остана баща на децата си (като присъствие и грижа) както тяхното да имат баща.

    Не искам да те занимавам със себе си - само ще кажа че и аз видях какво представлява българската съдебна система и колко малко се интересува от истинските интереси на децата. България е чудовищна държава. И най-вероятно ние българите ще изчезнем като нация след няколко десетилетия. Природата е неумолима - когато човек или държава застанат срещу елементарни житейски принципи и справедливост, то е въпрос на време да изчезнат и умрат.

    Искам само да ти кажа - Господ да ти е на помощ! Моля те да не се поддаваш на гняв и омраза - знам колко боли да ти отнемат детето и едва ли има по-голямо изпитание за човечността ти от това. Четох и другите коментари - наивници са тези, дето си мислят че с диалог с Мила ще успееш да постигнеш нещо. Или поне - не на този етап. След като тя си е позволила да отнеме нещо толкова изначално като бащинството ти, то за какъв диалог може да става дума. Човек, който презира елементарното ти право, няма да ти покаже никакво разбиране или милост към болката ти. Моето мнение - действай с пълна пара и изисквай смотаната България да изисква спазването на твоето и на детето ти човешко право да се виждате. Като американски граждани дано САЩ направят всичко възможно да ви помогнат.

    В моя случай само показването на сила (отивал съм да си видя децата чрез полиция на 3 пъти) и непримиримост, и показването че няма да дам да ми отнемат децата доведе до резултат. Т.е. Мила може да седне да преговаря с тебе когато разбере че не може да си позволява всичко с детето

    Христо,

    това дете не е нито твое, нито нейно. То е самостоятелна личност, за която вие отговаряте. И ако някой от вас си позволи да се разпорежда с него като с вещ, ще си носи последствията.

    Моят съвет е - пази се от озлобление, пред институциите винаги търси интереса на детето, а не твоя собствен (на наранен баща).

    Колкото до мен - аз съм насреща да ти помогна с каквото мога - имаш мойта подкрепа!
    Твоят сайт искрено ме развълнува.... Желая ти успех... И не губи себе си в тази битка......... Не губи равновесие, защото противниците ти са лукави и знаят как да се възползват от всичко.

    lkosev@gmail.com
    skype: razor777

    ОтговорИзтриване
  29. Г-н Христов,
    Не Ви обвинявам, не Ви и оправдавам. По принцип, всяка майка има право да избира родината на детето си. Това един от прирогативите на жената пред мъжа. Още повече, че Вие задължително ще трябва да изплащате някаква сума за детето. Но и в САЩ, където Вие живеето, закона е подобен, и много американски жени се възползват от това. Допускам само, че една от основните причини за решението на съпругата Ви да се върне в БГ, е, че колкото и да е красива къщата Ви в САЩ, липсата на социялен живот в Америка може да е повлиял в огромна степен за това нейно решение. Затвореният "индивидуализъм", е трудно поносим за доста хора, вече формирани като такива в България. Трудно се понася затвореният живот в САЩ, още повече в Индиана. Мисля, че ако наистина имате силно желание да сте свързан със сина си, може да го направите. Но първото достатъчно и необходимо условие е, да се помирите със съпругата Ви. И помнете, че детето е винаги "повече" на майката, отколкото на бащата. Просто природен феномен. Недйте да търсите равни "права". Опитайте те се да бъдате бащата, който е далече. Предполагам че ще е много е трудно, но не е невъзможно.

    ОтговорИзтриване
  30. Бог да ти е на помощ с алчните ЧСИ човек трудно може да се пребори. А и все се правят, че нещо не са доразбрали пък накрая ти дадат имотчето на безценица на някой познат. БГадни кръвопийци.
    Успех

    ОтговорИзтриване
  31. Zdravejte na vsichki ot saita.Tova deto pishete che deteto bilo poveche na majkata otkolkoto na bastata sa pulni izmislizi.Prez 1998 godina, avgust se opitah da izbjagam ot doma na supruha mi zaedno s 2,5 godishnia ni sin i da zamina pri roditelite si. Muja mi me prebi i mi otne deteto- nito polizia nito prokuror ili sud mi pomognaha- kazaha mi che deteto kolkoto bilo moe tolkova i negovo i da chakam da mi mine deloto za razvod. Sled 3 godini dulug razvod mi prisudiha sina- otidoh s ofizialno sudebno reshenie i polizia da go vzema ot doma na bivshia si muj- sled 2 chasa toj se javi v doma na roditelite mi i nasilstvenno mi otne deteto. Oburnah se kum poliziata i napravih oplakvane- kazaha che ne se mesjat v semejni otnoshenia. Za 2 put pak podadoh delo za prava nad deteto i pak go vzeh s polizia i pak sustoto- poliziata mi vze originalnia izpulnitelen list i pak mi kazaha- vurvi i vodi dela. Stana taka che sled okolo 4 meseza se zapoznah s chujdenez i zaminah da jiveja pri nego i se omujih otnovo.Ot 2002 godina njamah nikakuv kontakt s sina mi.Predi 1 sedmiza bjah v Bulgaria i otidah da vidja deteto si, veche 15 godishem mladej dokato basta mu ne beshe v kusti- beshe goljama radost. Sluchajno srestnah na ulizata sina na bivshia si hazain kojto mi kaza che doma na basta mu e obiskiran s polizia i che me izdirvat- mnogo se uchudih, no otidoh da se posuvetvam s advokat- toj mi pribra 30 leva s obestanie da proveri za evt. dela srestu men, no v ugovorenia den advokata potuna v dun zemja. Sama otidoh do suda da proverja po grajdanskia si nomer. Okaza se che bivshia mi supruh e pridobil pravata nad sina ni, bez az da znam i che me e osudil za izdrujka s lihvite za 8 godini nazad i che e poiskal da mi se otneme zadgranichnia pasport kakto i e iskal ekspertizi za imotno sustojanie, mps, i t.n.- obsto 55 ekspetizi sa napraveni i koito az sum osudena da platja. Osven tova tuj kato ne sa me otkrili da se javja po deloto i ne e imalo imoti i bankovi smetki da blokirat sa se opitali da iskat parite ot obstina Varna. Zaduljeniata vuzlizat nad 6000 leva(pari koito njamam na kup). I az jiveja postojanno v druga durjava, no kato se javih pred sudijkata tja poiska adress v stranata da prasta prizovki za uvelichavane na izdrujka i t.n. Zaplashi me che ste mi otneme pasporta ako ne platja, no kato razbra che v Bulgaria pari njamam se suglasi da platja razmera na poslednite 2 izdrujki kakto i ekspertiza za minalo vreme kolko dulja.Taka che se suglasi da me pusne da izljaza ot Bulgaria kudeto bjah doshla da vidja starite si roditeli kakto i da ustanovja kontakt s sina si. Taka che ne e samo jenite deto polzvat dezata da krunkat pari za da si osigurjavat udoben jivot v Bulgaria bez da rabotjat. Tuk jivota e slojen i tejuk- ne e kato v Bulgaria- zigarki, kafe i laf mohabet- tuk vreme njama- samo bjagash kato lud ot rabota do v kusti i pak otnachalo.Ta v Bulgaria vmesto da se oplakvate pochnete da rabotite kakto starite raboteha edno vreme i si plastajte danuzite- stiga ste igrali na vuje s firmi, naemi, taksita i kakvo li ne drugo i jivota ste stane dobur i v Bulgaria kakto si beshe predi kato njamashe takava slobodia.

    ОтговорИзтриване
  32. Виждам, че сте благодарили на Бисеров за внесените промени.Да ама няма второ чтетене, а трябваше да бъде най-късно до 16 юли. Според мен ще го забравят и толкова....Мафията на ЧСИ в България е силна.

    ОтговорИзтриване
  33. Христо Петров24 август 2010 г. в 17:04

    Да, Желязко, благодарих на Бисеров. Интересното е че от нито една българска институция не получавам отговор или разяснение. Единствено консулството в Чикаго в лицето на Лила Георгиева се опита да ми помогне. Всички останали мълчат упорито. Да ти наложат забрана да напускаш странта за бъдещи плащания е лудост. И понеже не искам да имам нищо общо с този абсурд, в скоро време че подавам документи за отказване от Българско гражданство.

    Да си Български гражданин очевидно е предпоставка за нарушаване елемантарни човешки права и свободи. Там всеки прави каквото си поиска. Има закони, има международни договори но при желание те могат да не се спазват. И никой не го е грижа за това.

    Затова трябва да се стои далеко от "лапите" на такова правосъдие, ако може да се нарече "правосъдие"...

    ОтговорИзтриване
  34. Напълно Ви съчуствам, г-н Петров. Аз попаднах на сайта Ви, търсейки къде аз да се оплача от адвокат и съдия в България, но се оказа, че е невъзможно да се намери информация за това. Аз се завърнах от САЩ в Бг защото майка ми почина, и още докато бях тук, сестра ми повдигна дело за делба на апартамента на родителите ни, в който и двете сме израснали. От две години съм в съдебни дела и съм с много лоши впечатления от страха на честните адвокати да се борят със порочните кръгове в системата на правосъдието. И да, тук призовките се изпращат и се разписват и от съседите във входа, не лично от получателя. В българия българо-американците ги третират зле, със завист и злоба. И кой знае защо дребните бюрократични служители на Министерството на Правосъдието, като адвокати, съдии, са се обградили с гнило рушветчийство и тук с подкупи всичко е възможно!! Моят съвет е да се борите за правосъдие за вашият случай. Наемете си адвокат в БГ и го упълномощете да получава цялата ви съдебна кореспонденция. Попитайте, дали можете да изплатите изцяло и наведнъж издръжката на детето до възрастта в която ще тръгне на училище. С тръгването му на у-ще сигурно майката ще заведе дело за да я вдигне, поради порасналите разходи на детето.
    Жалко за детенцето Ви, и грях на майката, че го спира по този начин да общува с Вас.
    Желая Ви успех!!
    Таня Петрова

    ОтговорИзтриване
  35. Ах, бих искала и още нещо да кажа. Всички в Б/г знаят всички вратички и гадости които могат да упражнят в правосъдието за да го погазят и само по тях се водят. На мен на няколко пъти ми се изсмя самият съдия, че съм искала да се разжлежда делото по Основния член и точка от закона, без допълнителните тълкувания.

    ОтговорИзтриване
  36. Искам и аз да изразя мнение по въпроса с частен съдебен изпълнител Мария Глушкова.Аз също съм потърпевщ от нейните методи на работа.Няма да изпадам в подробности но мога да кажа че работата и е безобразна.Тя е срам за съдийското съсловие.За сажаление държавата не прави нищо за да се бори за произвола на такива съдии.

    ОтговорИзтриване
  37. Христо Петров12 април 2011 г. в 17:44

    До анонимен от 12 април 2011,
    Папише за проблема ви във форума на lex.bg:
    http://lex.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=46372

    Ако смятате, че тази жена налага незаконосъобразни решения, кажете го, опишете го. Ако се мълчи това ще продължава. Ако има и други които смятат, че са ЧСИ Глушкова не спазва законите, даите им линк към горния форум. Нека и те се оплачат, нека всичко бъде на едно място... Там влизат юристи и четат...
    Христо Петров

    ОтговорИзтриване
  38. Скоро нито данъчните, нито частен кредитор няма да могат да спират длъжниците си да пътуват зад граница. Конституционният съд (КС) е отменил забраната за пътуване заради дълг. Тя няма да се налага нито за ЕС, нито за останалите страни по света.

    http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/04/06/1071372_dlujnicite_veche_sa_svobodni_da_izlizat_v_chujbina/

    ОтговорИзтриване
  39. Честото Христо! Истински се радвам за теб. Историята ти е много вълнуваща и синът ти ще се гордее един ден с теб!

    ОтговорИзтриване
  40. От това което прочетох си мисля че бившата Ви вече жена се вълнува повече от пари и имоти отколкото от факта,че детето е ваше.Тя просто го използува(детето) за да скубе колкото може повече.Няма ли някаква възможност да заведете дело в САЩ с което да искате възможност за общуване със съна си в определен период от годината като ваканция да речем или нещо подобно.Все пак не сте престъпник.Просто сте разведени и вие имате същото право да общувате с детето си както и майка му.

    ОтговорИзтриване
  41. Здравейте! Виждам,че сайтът се посещава много тази сутрин, вероятно заради статията в 24-часа.Нямам много време да Ви пиша сега, защото съм на работа, но исках просто да кажа,че историята Ви е потресаваща и много хора Ви съчувстват и са готови да помогнат с каквото могат! Поздрави от България!
    пп.за първи път се запознавам с Вашата история и а вземам присърце, за това бих се опитала да направя каквото и да е, стига да ми е по силите, за да потръгнат нещата в правилната посока.

    ОтговорИзтриване
  42. "Г-н Петров,
    Ще си позволя един последен съвет, защото искрено желая да Ви помогна като семейство да се съберете отново. Първото нещо което Ви съветвам да сторите НЕЗАБАВНО е да махнете ЕРОТИЧНИТЕ снимки на дъщеря Ви от филма, тая до стената, с голите бедра и т. н. Преработете си филлмчето в YT за да звучите по-убедително. В противен случай никой не би Ви повярвал. ...
    С поздрав
    Томова-К
    01 април 2010 11:48"
    ...
    Това първоаприлска закачка ли е било ... или е ИСТИНА?
    ...
    МОЖЕ БИ ТОВА ОБЯСНЯВА ВСИЧКО!
    ... Защото търся филмчето, но нещо не мога да го намеря!?
    В психиатрията има раздели за подобни неща:
    ... и еротиката
    ... и упоритото писане до много институции
    ... при напълно успешна кариера и здрав смисъл във всички останали области.
    ... Нарича се ...
    "Всеки с номера си, но някои имат цяла програма"
    За съжаление това се отнася за всички ни.
    ...
    Новият вид робство (който ни готвят след кредитите и ипотеката) е
    ... ЮВЕНАЛНАТА ЮСТИЦИЯ.

    ОтговорИзтриване
  43. Томова-К,

    "Еротичното" клипче на дъщеря ми ли е проблема на Мила Георгиева да ми прати снимки на синът ми?
    http://www.youtube.com/watch?v=gxkq_8SRxIw

    Наистина всеки с номерата си Томова-К, или който и да сте вие...

    А колкото до институциите- да първо се пише навсякъде и накрая някои стигат до Европейският съд. Това за жалост е пътя. Съдебни практики, трябва да се мине по стълбицата .. иначе не става.

    И все пак след многото писане по разни места, отмениха забранатите(ПАМ) за напускане на страна за дължими издръжки в БЪДЕЩЕ време нали. Без "програма" за действия не става нали?

    Ха, сега успокоите се! Това не е вашата дъщеря а моята. А колкото до идеята ви за събиране на семейството - "сакън" недейте и да си го мислите, че ме побиват тръпки да се "събирам" с Мила Георгиева. Боже опази, такова "чудо" да не ме "полазва" отново. Получавам обриви ...

    Христо Петров

    ОтговорИзтриване
  44. Уважаеми г-н Христо Петров,
    Насочих се към Вашия случай от статията във в-к 24 часа
    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1074209
    Тук копирам своя коментар към нея.

    "Неделя, 16-ти Октомври 2011
    tan: Случаят на Христо Петров ме заинтригува. Запознах се внимателно с неговия ОГРОМЕН сайт и блога към него. Видях, че 6 години Христо изобщо не се е сещал за своя син. Цялата тази огромна активност (граничеща с диагноза - вижте сайта и датите) той започва след като чрез съд му вземат НЕПЛАТЕНАТА от него издържка на дете. Тои хули американското и българското правосъдие, а има две коли, изплатен дом в САЩ, доходна работа - и две жени го напускат. Правете изводи."

    С уважение,
    tan_gra (всевиждащ)

    ОтговорИзтриване
  45. а Всевиждащият добавя:

    Случаят направо "плаче за диагноза", даже за няколко:

    Гледаме "ДИАГНОСТИЧНИ УКАЗАНИЯ МКБ – 10 : Параноидна шизофрения"
    Указанията са разработени от международен екип от специалисти.

    Ето за какво става въпрос. http://www.mobilis.bg/articles/view/35475
    Само срещу 5 лв. Тиражът обаче е изчерпан, поради огромния интерес.

    Правим извадка от тук: http://anuan.is-bg.com/schizophrenia_paranoide_type.htm

    // Цитат:

    "ДИАГНОСТИЧНИ УКАЗАНИЯ МКБ – 10 :
    ... 295.30 ШИЗОФРЕНИЯ, ПАРАНОИДЕН ТИП
    ... ХРОНИЧЕН ПАРАНОЯЛЕН СИНДРОМ
    ... Разгърнатия Хроничен Параноялен Синдром постоянно се съчетава с ПОВИШЕНА АКТИВНОСТ. При болните с експанзивна налудност обикновено се наблюдава ОТКРИТА БОРБА ЗА СВОИТЕ МНИМИ ПРАВА И ДОСТИЖЕНИЯ. В такава борба болните са способни да индуцират други хора, на първо място лицата от близкото обкръжение.
    ... Болните с Хроничен Параноялен Синдром се характеризират с ОБСТЯТЕЛСТВЕНОСТ НА МИСЛЕНЕТО - така наречената НАЛУДНА ОБСТОЯТЕЛСТВЕНОСТ НА МИСЛЕНЕТО, която най-добре се проявява при ИЗЛАГАНЕ СЪДЪРЖАНИЕТО НА НАЛУДНИТЕ ИДЕИ.
    ... ПАРАНОИДНА КВЕРУЛАНТНА НАЛУДНОСТ
    Налудна убеденост в злонамерено накърняване на интересите на болния от различни лица/или институции и произтичаща от това налудна страст за защита на правата чрез многобройни заявления, жалби искове пред държавните институции."

    // Край на цитата.

    Преглеждаме сайта на Христо Петров и ВСИЧКИ НЕГОВИ ДЕТАЙЛИ (даже в клиповете),
    отчитаме, че там е НЕГОВАТА гледна точка (много неща са "спестени")
    сравняваме написаното от него с по-горните диагнози от МКБ-10
    и започваме да се "притесняваме".

    ... Следва продължение ...

    ОтговорИзтриване
  46. ... а Всевиждащият продължава ...

    Има един усложняващ ситуацията факт.
    Цялата активност на г-н Христо Петров и желание да види своя син се активира изведнъж - след 4 години раздяла и 2 г. "забравена, незабелязана" издръжка за сина (80 лв. месечно). Първият клип в YT за сина е през 2009 г. - 6 г. след раждането.
    Доходите му ги няма, но от сайта и клиповете към него в гаражите му се виждат 2 автомобила, домът му е в елитен квартал с изплатена ипотека, работата е доходна (фирмата е сериозна).
    Допълнително съдебно решение обаче го принуждава да плати издръжката (незначителна за доходите му) - и вижте какво се случва по-горе.
    Изведнъж се ражда сайта и огромният "порой" от информация в него, създаващи впечатления за несправедливост и въвличащи много други лица и институции.

    "Притесненията" ни стават още по-големи. Даже се появява "напрежение".

    Настръхваме при мисълта за бъдещето на детето.

    Уважаеми читатели, посетители, гости.
    Имайте предвид, че това е РЕАЛНОСТ. Това е болест, но често не я усещаме, даже я считаме за "справедлива".
    Но задайте си въпроса - колко хора са по-добре от всичко това, колко хора Христо е "ощастливил" около себе си. Защо първата му дъщеря пише: "Винаги имаше достатъчно храна в хладилника" и "Той е щедър и не е егоист." Такива неща се пишат, когато има съмнения в това.
    Може би затова и двете му жени го напускат?

    Един свръхбогат велик човек и гений - Стив Джобс (лека му пръст) е погребан по традициите на БУДИЗМА. "ТАМ", за да бъдеш щастлив са ти достатъчни стрък цвете, полъх на вятъра и паничка ориз.
    Друг велик човек е казал: "80 % от успеха е в ПОКАЗНОСТТА". Бихме уточнили - ВПЕЧАТЛЕНИЕТО КОЕТО СЪЗДАВАМЕ.

    Много, ама прекалено много сме зависими от ВПЕЧАТЛЕНИЯТА.

    И НЯКОИ (казано най-общо) умело използват ТОВА.

    С уважение,
    Всевиждащият

    ОтговорИзтриване
  47. ПЪРВО: не първата му!!! дъщеря – Диана е единствената му – към дадения момент. Изразяването на Диана не е съмнение в това – а отбелязване. Диана, както и другите живеещи в САЩ, Канада и т.н. са свидетели – на друг манталитет и отношение в семейството, но Г-н Всевиждащият – не ги е ВИЖДАЛ ТЕЗИ НЕЩА, а може би му се иска. ДВЕТЕ му жени го напускат? Всевиждащият – ти познаваш ли ги, или се запозна с Мила в онея сайтове? Мисленето ти е ограничено, и с думи и изрази се опитваш да внушиш – че си психолог, анализатор и т.н. Зададе ли си въпроса – защо Диана е при баща си? Зададе ли си въпроса – защо Мила не разрешава контакт с детето на Христо? Анализирай и не използвай сайта за прикрита нападка към Христо и не се опитвай да оказваш влияние на хората, защото е безсмислено. С извинение към Христо Петров, че позволих да отговоря на МНОГОВИЖДАЩИЯ на страницата му.

    ОтговорИзтриване
  48. Ясно е, че обичате сина си.Обичахте ли жена си? За да се стигне до тук е имало причина.Сигурно жена Ви се страхува от Вас.

    ОтговорИзтриване
  49. Здравейте, разгледах сайта Ви.Не видях клипа с дъщеря Ви за да добия по-ясна представа за коментариите.Явно сте махнали еротичните й снимки както са Ви посъветвали.
    Гледах Ви по Нова. Но в такива ситуации като Вашата винаги имат вина и двамата родители.Вие сам знаете защо Мила Ви е напуснала .Начина по който го е направила,ме кара да мисля, че не е била щастлива със вас , дори се е страхувала и просто е избягала.Тогава всяка майка прави всичко за да запази детето си .Но въпреки всичко,той трябва да Ви познава.Пожелавам Ви да имате търпението и куража да промените това, което трябва във вас и да заслужите любовта на сина си!Успех!

    ОтговорИзтриване
  50. До горния коментар от 9 Юли 2012....
    Клипа с дъщеря ми не е махат заради коментарите на МНОГОВИЖДАЩИЯ. Това са кометари на меко казано "странен" човек. Мога да премаха кометарите му, но смятам че няма смисъл. Всеки има право на мнение. Клипа не е еротичен. С удоволствие бих го сложил отново. Това е клип със снимки правени от нейна приятелка, която очи фотография. Прекраски снимки, ама в никакъв случай не са еротични... Проблема е че дъщеря ми вече завършва журализъм и вече публикува статитии в интернет http://www.bloomingtonalternative.com/author/diana-petrova
    Според модератора на сайта е хубаво клипа да се махне, но не поради това че е еротичен а гледна точка на "privacy".
    По отошение на бившата ми жена сте прав. Явно нещо не и е харесвало. Може би факта че дъщеря ми дойде да живее при нас... или нещо друго. 50% от браковете се разпадат. Но 50% от децата при тези бракове продължават да познават и контактуват с родителите си. Ето тук нещо не е наред.
    Поздрави
    Христо Петров

    ОтговорИзтриване
  51. Г-н Петров, какво става с историята към днешна дата - юни 2015 г. Как са се развили обстоятелствата? Има ли решение на казуса? Прекратили сте писането в блога, но не сте го изтрили, така че любопитството на потребителите се подклажда.
    Напишете продължение.

    ОтговорИзтриване
  52. БЛАГОДАРЯ НА ВЕЛИКИЯ ДР СЛЪНЦЕ ЗА РЕШЕНИЕТО НА МОИТЕ ПРОБЛЕМИ ИМЕЙЛ ИМЕЙЛ (drsunnydsolution1@gmail.com)
    Казвам се мис Фатима, бях женен за съпруга ми в продължение на 5 години, живеехме щастливо заедно през тези години и не, докато не пътуваше до Австралия за бизнес пътуване, където се срещна с това момиче и от тогава той ме мрази и децата и любовта само тя. така че, когато съпругът ми се върна от пътуването, той каза, че не иска да види мен и децата ми отново, за да ни изкара от къщата и сега отиваше в Австралия, за да види тази друга жена. така че аз и децата ми сега бяхме толкова разочаровани и аз просто останах с майка ми и не се държах добре, защото майка ми се ожени за друг мъж след смъртта на баща ми, така че мъжът, с когото се е омъжила, не се е отнасяла добре с нея, и децата ми бяха толкова объркани и търсех начин да върна съпруга си у дома, защото го обичам и обичам толкова много, така че един ден, докато разглеждах компютъра си, видях свидетелски показания за това заклинание DR Sunny, свидетелства споделени в интернет от една дама и ме впечатли толкова много аз също мисля за да го пробвам. Отначало бях уплашен, но когато си мислех за това, което ми и децата ми минаваме, се свързах с него и той ми каза да остана спокоен само за 24 часа, че съпругът ми трябва да се върне при мен и да ме изненада най-добре. от съпруга ми на втория ден попитах децата и аз се обадих на ДР Слънчев и той каза, че проблемите ви са решени моето дете. така че това е, как да си върна семейството след дълъг стрес от спиране от зъл дама, така че с цялата тази помощ от DR Sunny, искам всички вие на този форум да се присъедините към мен, за да кажа огромна благодарност на DR Sunny и аз ще също така съвет за всеки в такива или подобни проблеми или някакъв вид проблеми трябва да се свържете с неговия имейл е (drsunnydsolution1@gmail.com) той е решение на всичките ви проблеми и трудности в живота. отново имейл адресът му е (drsunnydsolution1@gmail.com)

    Той е специализиран в следващия период.

    (1) Ако искате бившия ти обратно.

    (2) ако винаги имате лоши сънища.

    (3) Ако искате да бъдете повишен във вашия офис.

    (4) Ако искате жени / мъже да тичат след вас.

    (5) Ако искате дете.

    (6) Ако искате да бъдете богати.

    (7) Ако искате да обвържете вашия съпруг / съпруга завинаги.

    (8) Ако имате нужда от финансова помощ.

    (9) Как сте били мамени и искате да възстановите загубените си пари.

    (10) ако искате да спрете развода си.

    (11) ако искате да разведете съпруга си.

    (12) ако искате вашите желания да бъдат предоставени.

    (13) Заклинание за бременност за зачеване на бебето

    (14) Гарантирайте спечелването на тревожните съдебни дела и развода, независимо от това на какъв етап

    (15) Спрете вашия брак или връзка да се разпадне.

    (16) ако имате някаква болест като (H I V), (РАК) или болест.

    (17) ако имате нужда от молитви за избавление за вашето дете или себе си.

    (18) искате да излекувате лечението на диабета, херпес лекува, ХИВ и СПИН лекува, лекува рак на гърдата и лекува рак,

    още веднъж се уверете, че се свържете с него, ако имате някакъв проблем, той ще ви помогне. неговият имейл адрес е (drsunnydsolution1@gmail.com) незабавно се свържете с него .... обадете се или whatsapp му номер на +2349030731985

    ОтговорИзтриване